keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kesäinen fetasalaatti

Minusta vesimeloni ja feta sopivat maailman parhaiten yhteen, ja tämä salaatti maistuu ehkä eniten kesältä! Tämä kuuluu samaan kastiin kuin mansikat ja kirsikat: jos söisin tätä salaattia keskitalvella, kesä tulisi aika elävänä mieleen.
Määriä on hankala sanoa tarkalleen, kokeilemalla saa mieluisimman lopputuloksen.

Kesäinen fetasalaatti (kahdelle)

    n. 700 g vesimelonia
    n. 200 g fetajuustoa
    1 ruukku rucolaa
    n. 20 kalamata-oliivia
    mustapippuria


Viipaloi vesimeloni ohuiksi viipaleiksi, halkaise viipaleet pituussuunnassa pitkiksi kolmioiksi. Kuutoi feta, sekoita salaattikulhossa huuhdeltu rucola, oliivit, vesimeloni ja oliivit. Mausta pippurilla ja nauti sellaisenaan tai vaikka lisukkeena.

Vinkkejä:
-Voit lisätä joukkoon vielä punasipulirenkaita halutessasi.
-Mielestäni tämä maistuu parhaimmalta, kun seurana on mukava kasa pinaattilettuja.

2 kommenttia :

Janna kirjoitti...

Ihana resepti, ihana kuva!

Anonyymi kirjoitti...

näyttää herkulliselta! :P
miten saat muuten sun kirjotukset näkymään blogilistalla?