Määriä on hankala sanoa tarkalleen, kokeilemalla saa mieluisimman lopputuloksen.
Kesäinen fetasalaatti (kahdelle)
- n. 700 g vesimelonia
n. 200 g fetajuustoa
1 ruukku rucolaa
n. 20 kalamata-oliivia
mustapippuria
Viipaloi vesimeloni ohuiksi viipaleiksi, halkaise viipaleet pituussuunnassa pitkiksi kolmioiksi. Kuutoi feta, sekoita salaattikulhossa huuhdeltu rucola, oliivit, vesimeloni ja oliivit. Mausta pippurilla ja nauti sellaisenaan tai vaikka lisukkeena.
Vinkkejä:
-Voit lisätä joukkoon vielä punasipulirenkaita halutessasi.
-Mielestäni tämä maistuu parhaimmalta, kun seurana on mukava kasa pinaattilettuja.
2 kommenttia :
Ihana resepti, ihana kuva!
näyttää herkulliselta! :P
miten saat muuten sun kirjotukset näkymään blogilistalla?
Lähetä kommentti