torstai 13. helmikuuta 2014

Ostohyvitystä testaamassa

Muistaako moni Ostohyvitys-palvelun Leijonan luola -ohjelmasta? (Samassa jaksossa oli myös sympaattinen Leevi esittelemässä muikunperkauslaitettaan.) Ostohyvitys.fi on kaikessa yksinkertaisuudessaan suomalainen cashback-sivusto, jonka kautta saa ostohyvitystä asioidessaan palveluun kuuluvissa verkkokaupoissa. Itse olen aina luullut, että ostohyvitystä saa lähinnä vaatekaupoista tilatessa (ASOS.com, Nelly.com...), mutta Ostohyvityksen otettua yhteyttä minuun huomasin valikoimassa olevan myös kivoja koti- ja ruoka-aiheisia verkkokauppoja. 

Ostohyvitys.fi on täysin ilmainen palvelu ja toimii seuraavanlaisesti: 
1. Rekisteröidy Ostohyvitys.fi-sivuilla käyttäjäksi 
2. Selaa verkkokauppojen valikoimaa ja siirry haluamaasi verkkokauppaan linkin kautta 
3. Asioi normaalisti verkkokaupassa 
4. Saat verkkokaupasta riippuen ostohyvityksen, joka on tietty prosenttisumma tekemästäsi ostoksesta. Itse tein esimerkiksi vajaan 100 euron tilauksen keittiötarvikekauppa Kokkimanissa ja sain 3 % bonusta, eli n. 3 euroa. Bonukset kirjautuvat Ostohyvitys-tilille ja maksetaan omalle tilille, kun tietty summa on ylittynyt.

Ihastuin ennestään minulle vieraaseen Kokkiman.com-verkkokauppaan, jonka valikoimissa on kaikenlaisia keittiötarvikkeita huippuveitsistä pastakoneisiin. Omia poimintojani puodin valikoimasta ovat mm. Victorinoxin leveäkantainen kokkiveitsi, OBH Nordican vaaleanpunainen jäätelökone ja Bialetin mutteripannu, joka on palvellut meidän taloudessamme uskollisesti jo pari vuotta. Tohottimesta olen haaveillut jo kauan, ja vaikka tohotin ei olekaan keittiön välttämättömin kapistus, sillä saa oikeaoppisen pinnan crème brûléeseen ja halutessaan väriä italialaisen marengin pinnalle. Pursotustarvikkeita ostaessa panostaisin ensin suureen avoinkärkiseen tähtityllaan ja vaikka 2D-tyyliseen tyllaan, jolla saa tehtyä ruusukuorrutuksen. Pitkäkärkinen palettiveitsi taas on ehdoton, kun haluaa levittää tasaisesti kuorrutetta kakun pinnalle.


Muita kivoja verkkokauppoja ovat mm. Taitaen tehty (kivoja keittiötekstiileitä), CDON.com (älyttömästi kokkikirjoja) ja Finnish Design Shop (esimerkiksi Marimekon astioita). Itse ostelen aika paljon netistä, ja mielestäni palvelua oli helppo käyttää. Aionkin tästedes tehdä nettiostokseni aina mahdollisuuden mukaan Ostohyvityksen kautta. 


Lunni leipoo -blogin lukijoille on kiva tarjous tiedossa! Rekisteröidyttyäsi uudeksi käyttäjäksi Ostohyvitys.fi-palveluun Lunnin lukijana ja tehtyäsi ensimmäisen tilauksesi jossakin verkkokaupassa saat Fazerin sinisen suklaalevyn kaupan päälle. 

Postaus on luonnollisesti toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

Ei kommentteja :