perjantai 7. syyskuuta 2012

Pikaisesti

Niin kuin jotkut ovat varmaan huomanneetkin, sivupalkkiini on ilmestynyt hetkeksi lukijatutkimus. Siihen voi halutessaan osallistua, varsinkin jos on kiinnostunut lahjakorteista! Vastanneiden kesken nimittäin arvotaan 10 kpl lahjakortteja, ja vastaaminen vie vain viitisen minuuttia.
Lokakuussa on muutenkin edessä pieniä muutoksia blogiini liittyen. Voin paljastaa, että Lunni leipoo (ja 300 muutakin muotiin, kauneuteen, ruokaan, sisustukseen ja lifestyleen liittyvää blogia) on kutsuttu mukaan pian julkaistavaan Inspiration-konseptiin. Blogini säilyy ihan samassa osoitteessa, mutta Inspiration tarjoaa uudenlaisen väylän seurata minua ja muitakin Inspiration-blogeja. Tästä kuitenkin lisää lokakuussa!

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että pääset Inspirationiin mukaan, olet siellä paikkasi ansainnut! Kuulostaa kivalta konseptilta, täytyypä tutustua sitten kun aukeaa.

Iloista viikonloppua!

Tarja

AnnaMursu kirjoitti...

Mulla ei tuo kysely näy ollenkaan tossa sivussa. :( Pelkkä valkonen laatikko. kokeilin parillakin eri selaimella. Pitää kokeilla huomenna uudestaan!

anskusiili kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos ihanasta kommentista! <3

Anna: Juu mulle tulikin sähköpostia, että sen kuuluu näkyä valkoisena niille kävijöille jotka ovat sen jo kertaalleen nähneet. : )

AnnaMursu kirjoitti...

Outoo :( kun ekaa kertaa kävin kattomassa sun blogissa tollon! Mut nyt se näky ja sain täytettyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi täältähän löytyy vaikka mitä ihania herkkuja. :)

anskusiili kirjoitti...

Kertu: Aloitko heti leipomispuuhiin? : )