lauantai 3. syyskuuta 2011

Leivontalöytöjä

Nyt kun ei ole tarjota mitään kiinnostavaa reseptiä, ajattelin huvikseni esitellä teille uusia leivonta-aiheisia löytöjäni.
Gaudete Kids -nimisestä nettikaupasta löysin kauan himoitsemiani paperipillejä, joita olen katsellut myös Ebayssa ja Etsyssä. Kotimaisessa nettikaupassa pillit olivat kuitenkin aika edullisia eikä postimaksujakaan tullut. Suosittelen tilaamaan tuolta, jos kaipaa söpöjä varusteita vaikka juhliin. Samalla ostin myös nättejä paperipussukoita, joissa voi antaa mm. leipomuslahjoja.Olin noin kuukausi sitten Barcelonassa reissussa ja tajusin matkan loppuvaiheilla, että en ole tarkistanut paikallisten supermarkettejen leivontahyllyjä. Ne osoittautuivatkin täkäläisiä pienemmiksi, mutta pari pikku hankintaa tein kuitenkin reissultakin.


Ostin kivannäköisiä strösseleitä, vaihtelua suomalaisiin tikkumallisiin. Voin niin kuvitella nuo cupcake-kuorrutuksen päällä!


Yritin katsoa, josko Espanjassa myytäisiin tuota huonosti saatavissa olevaa vaniljauutetta, mutta törmäsinkin ihan uudenlaiseen tuotteeseen. Tästä jauheesta 50 % on jauhettua vaniljaa, toiset 50 % sokeria. Ja maistuu muuten hieman enemmän vaniljalta kuin suomalainen "vanilja"sokeri.

Loppuun vielä pari kuvaa Barcelonan leivos- ja herkkutarjonnasta.3 kommenttia :

Anna ja Anniina kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Varsinkin tuo suklaajuoma<3 Ja mitäää siis PAPERIpillejä?? Eikö ne mee ihan mössöks juomassa:D

-Anna

anskusiili kirjoitti...

Kiitoos! <3 Aika sekametelisoppa tämä kuvakokoelma, kun kaikki on otettu ihan eri paikoissa ja valaistuksissa, muttaa...

Joo siis nuo pillit on tosi paksuja, ja tuota kaakaokuvaa ottaessani pilli uiskenteli kaakossa tosi pitkään. Ei siltikään mennyt yhtään pehmeäksi!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että miten herkullisen näköisiä kuvia!