maanantai 18. tammikuuta 2010

Tomaatti-cashewkala

Tein jokunen aikaa sitten Chocochilin tomaatti-cashewpastaa ja rakastuin täysin. Päätin kokeilla casheweita myöskin kalan kanssa, ja tässä on lopputulos

Tomaatti-cashewkala

    2-4 valkosipulinkynttä
    öljyä
    400-800 g seitiä annospaloina
    200 g kirsikkatomaatteja
    1,5 dl cashewpähkinöitä
    1 rkl tomaattipyrettä
    suolaa
    mustapippuria


Viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi, kuullota öljyssä pannulla. Lisää kalat pannulle ja käännä parin minuutin välein.
Huuhdo tomaatit ja soseuta ne pähkinöiden ja tomaattipyreen kanssa. Lisää tarvittaessa vettä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada kastike pannulle melkein kypsien kalojen kanssa ja anna porista muutaman minuutin ajan. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin tai pastan kanssa.

Vinkkejä:
-Voit käyttää luovuuttasi kalavalinnan kanssa, tai jos olet kasvissyöjä, maista edes tomaatti-cashewpastaa. Ihastut ikihyviksi!

Ei kommentteja :