Uudessa kodissa on muuten mukava tehdä ruokaa: itse huomasin vähän turhan myöhään, ettei minulla ole säilykepurkin avaajaa. Tomaattimurskan sijaan pilkoin sekaan muutaman tomaatin, siksi kuvassa on niin vähän tomaattia pinnalla.
Broilerivuoka
- 500 g (hunajamarinoituja) broilerin fileesuikaleita
2 porkkanaa
3 valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
400-500 g peruna-sipuliseosta (pakasteena)
2 1/2 dl ruokakermaa
125 g mozzarellajuustoa
2 tomaattia
mustapippuria
oreganoa
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Ruskista broileria pannulla, lisää joukkoon raastetut porkkanat, pilkottu valkosipuli, liemikuutio ja tomaattimurska. Sekoita hyvin.
Sekoita joukkoon peruna-sipuliseos, ruokakerma ja mozzarella pienemmäksi pilkottuna. Mausta.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja pilko tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet seoksen pinnalle ja paista uunissa 35-40 minuuttia.
Lisää oregano ja nauti!
Vinkkejä:
-Broilerin sijasta voit käyttää jauhelihaa, kuten alkuperäisessä ohjeessakin.
-Jos käytät maustamattomia broilerisuikaleita, lisää suolaa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXT6bQ1Aeqig9qeg_ifkae08QIqyJwfy62EmRKajr7i1o8yIhN3w-wQ-ssa9NLQXiUIug-NJba_4Xj3rlcWkM26ggmpJ6gNo2ucBEPquy87wLlJJ8Wk46DBZ9Uhu4fk9z7L2eZJLQblXEf/s400/broilerivuoka_2_pieni.jpg)
1 kommentti :
Tein tätä eilen yllätyksenä äitille. Se tykästy kovasti :)
Kiitoksia mukavasta ja helposta ohjeesta!
-Anu.
Lähetä kommentti