Kaikkihan maistuu hyvältä paneroituna ja pannulla paistettuna, eikä tofu ole poikkeus: aion varmasti valmistaa tofua vielä tällä tavalla. En pahemmin mittaillut aineita tätä tehdessäni, määrät ovat suuntaa-antavia.
Salaatti seesamipaneroidusta tofusta
- 1 pkt savustettua/yrttimaustettua tofua
öljyä/voita paistamiseen
Panerointiin:
1 dl korppujauhoja
2 rkl seesaminsiemeniä
kuivattua basilikaa
suolaa
mustapippuria
1 muna
Salaattiin:
1 ruukku salaattia
kourallinen kirsikkatomaatteja
1/2 paprika
1 pieni sipuli
balsamicoa
oliiviöljyä
Purista tofusta ylimääräinen neste ja kuivaa tofu huolella talouspaperiin. Leikkaa ohuehkoiksi siivuiksi. Sekoita yhdessä kulhossa panerointia varten korppujauhot, seesaminsiemenet ja mausteet. Riko muna toiseen kulhoon. Kasta tofupala ensin munassa, sitten mausteseoksessa, paista pannulla runsaassa öljyssä rapeaksi.
Valmista tofujen paistuessa salaatti, mausta balsamicolla ja oliiviöljyllä. Tofut ovat parhaimpia juuri paistettuina.
Vinkkejä:
-Voit myös marinoida oman tofusi yön yli vaikka soijakastikkeessa ja mieleisissäsi mausteissa.
2 kommenttia :
Näyttää hyvältä ohjeelta.
Ite yleensä paloittelen tofun etukäteen sopivan kokoisiksi paloiksi ja sitten valutan sitä yön yli jääkaapissa. Ei ole ollut liian kumimaista minusta.
Anonyymi: Voisi kokeilla yön yli valuttamista, jos auttaisi. Kiitoksia vinkistä. : )
Lähetä kommentti