Myslipatukat (16 kpl)
- 1 tlk kondensoitua maitoa
6 dl kaurahiutaleita
75 g kookoshiutaleita
100 g rusinoita
125 g siemensekoitusta (auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä...)
125 g suolaamattomia maapähkinöitä
Laita uuni lämpenemään 130 asteeseen. Kuumenna mikrossa/kattilassa kondensoitu maito kuumaksi, sekoita keskenään loput aineet. Sekoita kuuma maito joukkoon ja kääntele tasaiseksi. Voitele n. 23x33-senttinen suorakaiteen muotoinen vuoka ja painele seos tasaisesti vuokaan. Paista uunissa n. tunnin ajan.
Anna jäähtyä n. 15 minuutin ajan ja leikkaa sitten 14 osaan.
Vinkkejä:
-Omat patukkani hieman murenivat leikattaessa, koska käytin vähän liian pientä vuokaa (20x20 cm) enkä ilmeisesti painellut tarpeeksi lujasti seosta vuokaan. Parhaiten saat sen paineltua käsilläsi!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti