lauantai 13. kesäkuuta 2009

Pestokana

Tämä on nyt oikeaa pikaruokaa, sillä en tehnyt pestoakaan itse. Aina ei ehdi vääntää ruokaa alusta asti itse, mutta mausta ei saa tinkiä. Jaan kanssanne nyt luottoreseptin, johon turvaudun aina kiireen keskellä. Tämän tekemisessä menee ehkä vartti!

Pestokana

    2 valkosipulinkynttä
    1 sipuli
    öljyä paistamiseen
    450 g broilerin fileesuikaleita
    1 prk pestokastiketta
    1/2 sitruuna
    mustapippuria
    suolaa
    pinjansiemeniä
    täysjyväspagettia


Pilko sipulit, kuullota pienessä määrässä öljyä hetken aikaa. Lisää broilerin suikaleet ja kääntele, kunnes broileri on pinnalta kypsynyttä. Lisää purkillinen pestokastiketta, 1/2 sitruunan puristettu mehu, suola ja mustapippuri. Paista vielä viitisen minuuttia ja tarjoile täysjyväspagetin kanssa. Voit koristella annoksen pinjansiemenillä.

Vinkkejä:
-Jos olet oikein kiireinen ja kaipaat tarkkaa ajoitusta, laita spagettivesi kiehumaan juuri ennen kuin alat pilkkoa sipuleita. Spagetti saa kypsyä samalla kun paistat kanaa!
-Jos et syö kaikkea spagettia kerralla, lorauta joukkoon hieman öljyä, ja spagetti säilyy paremmin jääkaapissa.

1 kommentti :

susa kirjoitti...

tää oli aivan järjettömän hyvää! ja helppoa, jostain syystä kaks ihmistä, jotka molemmat osaa feilata jopa munakkaan mut onnistui tässä loistavasti :D oon ruokaorgasmeissa