Ainemäärät ovat suuntaa-antavia, mutta dijon-sinappi on pakollinen!
Perunasalaatti
- 600 g - 1 kg uusia perunoita
4 kevätsipulia
1 prk ruokajogurttia
1-2 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
pinjansiemeniä
Kiehauta kattilassa reilu määrä vettä, lisää pestyt perunat kiehuvaan veteen. Keitä 15-25 minuuttia, testaa kypsyyttä haarukalla.
Kuori perunat jäähtyneinä ja pilko sopivan kokoisiksi palasiksi. Pilko myös kesäsipulit ja sekoita kulhossa keskenään.
Lisää ruokajogurttiin dijon-sinappia maistellen, lisää suola ja mustapippuri. Kääntele jogurtti perunoihin varovasti ja lisää vielä pinjansiemenet.
Anna perunasalaatin maustua jääkaapissa vähintään muutaman tunnin ajan, nauti ruoan lisukkeena.
2 kommenttia :
Vinkkinä myös että perunasalaattiin sopii myös tuoreet omenakuutiot :)
Anonyymi: Voi, varmasti sopivatkin. : )
Lähetä kommentti