torstai 21. lokakuuta 2010

Kukka- ja parsakaalipaistos

Helpot uuniruoat maistuvat nyt tietystä vuodenajasta johtuen todella hyvin, tässä yksi lohtua tarjoava ohje.

Kukka- ja parsakaalipaistos

    1 kukkakaali
    1 suuri parsakaali
    4 dl ruispastaa
    2 dl ruokakermaa
    1 dl juustoraastetta
    2 munaa
    1 kasvisliemikuutio
    suolaa
    mustapippuria
    tuoretta/kuivattua basilikaa



Keitä pastaa pakkauksen ohjeen mukaan. Nypi kukkakaali ja parsakaali sopivan kokoisiksi kukinnoiksi ja keitä niitäkin muutaman minuutin ajan suolatussa vedessä.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja kaada pasta sekä kasvikset uunivuokaan. Sekoita keskenään ruokakerma, juustoraaste, munat ja mausteet ja kaada seos uunivuokaan. Paista uunissa n. 20 minuutin ajan.

Vinkkejä:
-Paistos on valmista, kun vuokaa kallistaessa nesteet eivät tule esille.



Ei kommentteja :