lauantai 27. helmikuuta 2010

Laiskurin lomaterveiset

Hiljaisuus on johtunut siitä, että olen paennut viimaa ja arkikiireitä puolihoitohotelliin Kanarian lämpöön, ja täällähän sitä on tullut syötyä ja maattua parin vuoden edestä. Puolihoitoomme kuuluu aivan uskomaton buffet-aamiainen, jolla tarjoillaan erilaisia espanjalaisia kinkkuja, juustoja, tuoreita hedelmiä, erilaisia muroja ja kuivattuja hedelmiä, tuoreita mehuja - ja leivoksia. Niitä tarjoillaan myös illallisella, enkä voi olla näyttämättä koottuja parhaita paloja.Täällä käytetään jälkiruoissa paljon mantelia, kaikkia mousseja ja kookosta.Myös jäätelöä saa kauhoa itselleen niin paljon kuin haluaa, linjoistahan viis!

4 kommenttia :

Hipsu kirjoitti...

Hei! Aivan ihana blogi:) Kaikki ohjeet ovat sellaisia, että haluisi heti itsekin kokeilla ja ulkoasua on kaunis.
Jatka samaan malliin, ihanaa luettavaa. Nii ja katseltavaa:)

anskusiili kirjoitti...

Hipsu kiitos oikeasta hyvän mielen kommentista, kivointa on jos saan muita kokeilemaan näitä ohjeita! : ))

Nelle kirjoitti...

Madeiralla käydessämme kävin yhdessä kahvilassa myös ihmettelemässä paikallisia leivonnaisia. Ne olivat pääosin tosi näyttäviä, mutta makupuolella jäivät kauas saksalaisten upeanmakuisista kakuista, joista pidän ihan erityisesti :) Paljon oli moussea, sokeria ja mantelia - vain maku uupui. Nuo kyllä näyttävät jotenkin paremmille ;) Ehkä kuuma kesä tekee kevyehköt mousset houkuttelevammaksi tuolla alueella?

anskusiili kirjoitti...

Nelle, noidenkin leivosten osalta voin sanoa, että ulkokuori oli parempi kuin maku. Ihan hyviähän ne olivat, mutta odotin kyllä ulkomuodon perusteella enemmän. Kaikki oli jotenkin aika kirpeää minun makuuni. Ehkä juuri tuon kuuman ilmaston takia ei suosita mitään muhkeita suklaakakkuja! : )