Tomaatti-cashewkala
- 2-4 valkosipulinkynttä
öljyä
400-800 g seitiä annospaloina
200 g kirsikkatomaatteja
1,5 dl cashewpähkinöitä
1 rkl tomaattipyrettä
suolaa
mustapippuria
Viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi, kuullota öljyssä pannulla. Lisää kalat pannulle ja käännä parin minuutin välein.
Huuhdo tomaatit ja soseuta ne pähkinöiden ja tomaattipyreen kanssa. Lisää tarvittaessa vettä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada kastike pannulle melkein kypsien kalojen kanssa ja anna porista muutaman minuutin ajan. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin tai pastan kanssa.
Vinkkejä:
-Voit käyttää luovuuttasi kalavalinnan kanssa, tai jos olet kasvissyöjä, maista edes tomaatti-cashewpastaa. Ihastut ikihyviksi!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti