sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Mozzarellasalaatti

Tätä nyt ei voi sanoa edes reseptiksi, mutta teen tätä niin usein, että ohje yksinkertaisesti kuuluu ruokablogiini! Määrät ovat aika suuntaa-antavia, niitä voi vapaasti muunnella. Omassa ohjeessani tomaattia on hieman enemmän kuin mozzarellaa.

Mozzarellasalaatti

    2 palloa mozzarellaa
    3 suurta tomaattia
    1 dl basilikaa (tuoretta) silputtuna
    mustapippuria
    balsamicoa
    oliiviöljyä


Pese ja viipaloi tomaatit ohuiksi paloiksi. Viipaloi myös mozzarella, kannattaa käyttää sahalaitaista veistä.
Asettele tomaatti- ja mozzarellaviipaleet tarjoiluvadille vuorotellen, ripottele päälle basilikasilppu ja mustapippuri. Kaada päälle vielä tilkka balsamicoa ja oliiviöljyä kiiltoa ja makua tuomaan.

Vinkkejä:
-Kannattaa syödä salaatti pian tekemisen jälkeen, koska se vettyy nopeasti.
-Jos haluat salaatista ruokaisamman, lisää joukkoon rullalle käärittyjä prosciutto-viipaleita

Ei kommentteja :