Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty japanilaisia panko-leivitysjauhoja, jotka ovat korppujauhoja karkeampia ja tekevät leivitteestä kovin rapean! Itse laitoin nettikaupasta tilaukseen pankoa, sillä sitä ei tavallisista kaupoista saa. Nyt kokeilin korppujauhoilla, mutta ensi kerralla käytän ehdottomasti pankoa!
Parmesankuorrutettu kana (neljälle)
- 4 kanan rintafileetä
Kulho 1:
4 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
Kulho 2:
1 dl korppujauhoja
1 dl parmesanjuustoa raastettuna
mustapippuria
suolaa
oreganoa/kuivattua basilikaa
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Kaada ensimmäiseen kulhoon oliiviöljy ja sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet.
Sekoita toisessa kulhossa aineet keskenään tasaisesti.
Kasta kanapalat ensin öljykulhoon ja sen jälkeen korppujauhokulhoon, painele leivitys kanan pintaan.
Aseta leivitetyt kanat uunivuokaan ja ripottele päälle vielä yli jäänyt korppujauhoseos, paista uunissa n. 30 minuuttia.
Vinkkejä:
-Voit vaihtaa korppujahoseoksen mausteita makusi mukaan.
-Testaa kanan kypsyys viiltämällä paksuinta filettä - jos se on sisältä valkoista, kana on valmista.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti