Chorizopastaa (iso annos)
- Kastike:
300 g chorizoa (tai muuta raakamakkaraa)
öljyä paistamiseen
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 paprika
200 g herkkusieniä
400 g tomaattimurskaa
1/2 pss pakastepinaattia
suolaa
pippuria
1 dl parmesanraastetta
n. 200 g (täysjyvä)pennepastaa
Pilko pieneksi sipuli ja valkosipulit, suikaloi paprika ja viipaloi harjatut herkusienet.
Viipaloi chorizot ohuiksi, paista öljyssä muutaman minuutin ajan. Ota pois pannulta ja laita lautaselle.
Paista kasviksia pannulla kunnes paprikat ovat pehmenneet ja vaihtaneet väriä vaaleammaksi. Lisää joukkoon esiruskistetut makkarat, pinaatti ja tomaattimurska (sekä halutessasi hieman vettä, mikäli kastike vaikuttaa tönköltä). Anna kiehahtaa ja mausta. Lisää parmesanraaste ja anna hautua.
Keitä pennepasta ja sekoita kastike kypsän, valutetun pastan joukkoon.
Vinkkejä:
-Omat chorizoni eivät olleet kauhean tulisia, joten mieli teki kauheasti lisätä chiliä. Mikäli kaipaat itsekin tulisuutta, tee samoin!
-Parmesanin voi korvata muullakin juustolla tai jättää kokonaan pois.
2 kommenttia :
Oon niin kiitollinen, että jaksat kirjotella näitä kokkailuja tänne. :) Toivottavasti jaksat jatkossakin jakaa tietämystäsi ja ihania ruokaohjeitasi!
Huomenna kokeilen spagettikastiketta soijarouheesta. Enkä malta odottaa ;D
With love, Anonyymi :D
Jee, kiva kuulla! : )) Jatkan kirjoittelua satavarmasti vielä kauan, eroon minusta ja kehitelmistäni ei pääse.
Lähetä kommentti