Punainen pesto (parille nälkäiselle)
- 1-1,5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna
50 g parmesanjuustoa
1 dl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
1-2 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
mustapippuria
Paista pinjansiemeniä pari minuuttia pannulla ja pilko (minä suosin saksia!) ainekset kulhoon. Lisää siemenet ja murskaa sauvasekoittimella. Seos on valmiina ennemminkin pientä hakkelusta kuin tahnaa.
Vinkkejä:
- Kun paistat pinjansiemeniä pannulla, älä kuumenna paistinpannua liian kuumaksi. Älä myöskään käytä öljyä, sillä siemenet ovat aika rasvaisia sellaisenaan.
- Tämä nyt on jo pilkunviilausta, mutta Stockmannin omat purkitetut arinkokuivatut tomaatit ovat parhaita.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti