Halloumisalaatti
- 1 pkt halloumijuustoa (n. 225 g)
10-15 kirsikkatomaattia
jäävuorisalaattia
1 sipuli
kivettömiä, mustia oliiveja
tilkka oliiviöljyä
tilkka balsamicoa
Viipaloi juustokimpale ohuehkoiksi viipaleiksi. Paista pannulla noin viisi minuuttia molemmin puolin, jotta juusto saa kauniin ruskean värin.
Murenna jäävuorisalaattia salaattikulhon pohjalle. Pilko sipuli ja puolita kirsikkatomaatit, lisää ne sitten oliivien kanssa salaattiin. Sekoita hieman ja asettele lämpöiset juustosiivut salaatin päälle. Kaada päälle tilkka oliiviöljyä ja balsamicoa.
Vinkkejä:
-Kannattaa olla varovainen balsamicon kanssa, koska halloumi on itsessään aika suolaista, ja balsamico vain vahvistaa suolan makua.
-Itselleni tuli jälkeen päin mieleen, että jos salaatista haluaa hieman raikkaamman, voi lisätä vaikka hunajamelonin viipaleita joukkoon.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti