sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Gloria Blog Awards


Perjantaina koitti kauan odotettu ja jännitetty päivä, kun kävimme ystäväni Annan kanssa pyörähtämässä Glorian Blog Awardseissa. Tiesin heti kutsun saadessani, että haluan pyytää juuri Annan mukaani, koska neiti on niin hauskaa seuraa ja vähän allekirjoittanutta kokeneempi blogikekkereissä kävijä.

Olin siis ehdolla Paras leivontablogi -kategoriassa, jonka voitti ansaitusti ihana Ansku Yummy Baker -blogillaan. Minä vähän etukäteen uumoilin, että joko Painted by Cakes tai Yummy Baker nappaavat pystin (tässä tapauksessa kukkakimpun), ja itse olin jo uskomattoman imarreltu saadessani olla ehdolla paljon isompien ja upeiden blogien rinnalla.


Ilta kului nopeasti hyvässä seurassa palkintoja jännittäessä, kuvia räpsiessä ja herkullisia cocktail-paloja maistellessa. Yritin bongailla muitakin ruoka- ja leivontabloggaajia, mutta harvemmin sitä tietää miltä joku ruudun toisella puolella kokkaileva tai leipova ihminen näyttää. Illan menun oli suunnitellut Meri-Tuuli Lindström, ja tarjolla oli mm. seuraavanlaista:

Tempurasuppilovahveroita ja omenadippiä
Haukiburgereita kaprismajoneesilla
Leväkaviaaria, perunahelmeä ja herukkakurkkuja
Piparjuurihevosta ja Mustaleima Emmentalia
Savuporomoussea kuivatuilla karpaloilla

Taatelikakkua greippikuorrutuksella
Unikonsiemenkakkua rommi-rusinatäytteellä

Jälkiruoat tarjoiltiin vielä kummallekin herkulle suunnitellun kahvimakuparin kanssa.

Kiitoksia onnistuneista juhlista ja paljon onnitteluita ruokakategorian muillekin voittajille. ♥ Kauneimman ruokablogin tittelin voitti Suvi sur le vif (jota selaillessa iskee armoton kuvakateus), paras ruokablogi oli Masterchefistäkin tutun Kiran Truly Kira, ja lukijaäänestyksen voitti toista kertaa Kinuskikissa!

4 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Äh. Mä niin toivoin, että voitat. <3

Bette kirjoitti...

Mä äänestin sua!! :)

Salla kirjoitti...

Aivan ihana blogi sulla!
Tuli vaan heti ensimmäisenä mieleen, että kuka syö nää kaikki sun herkkuruuat? Mä haluaisin niin aina leipoa kaikkee, muttakun ei tarpeeks suita syömässä mun leipomuksia!

anskusiili kirjoitti...

MouMou: Aaw, kivasti sanottu! :*

Bette: Niin kiva, kiitoksia sulle kovasti äänestä!

Salla: Kiitos! Täytyy myöntää, että tuo on leivontabloggaajan jatkuva ongelma, varsinkin kun asuu kahden hengen taloudessa. Monet kivat jutut jäävät tekemättä, kun tietää ettei me niitä kahdestaan tulla kuitenkaan syömään. Mutta vien leipomuksia aina kaikkiin juhliin ja tarjoan kavereille kun tulevat kylään. : ) Itsellekin maistuu kaikki makea hyvin, mutta ei nyt kokonainen tai puolikas kakku tietenkään.