Mausteinen kaalikeitto
- 1/2 kg varhaiskaalia
2 sipulia
1 porkkana
2 rkl öljyä
300 g jauhelihaa
1 l vettä
1 tl chilijauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
2 tl suolaa
pippuria
Sillpua sipuli, kaali ja porkkana pieneksi silpuksi. Ruskista jauheliha isossa kattilassa öljyssä, lisää kasvikset, vesi ja mausteet. Anna poreilla kannen alla hiljalleen puolisen tuntia, maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
Vinkkejä:
-Ruoasta saat herkullisen kasviskeiton käyttämällä esimerkiksi punaisia linssejä jauhelihan sijasta.
-Mausteet ja niiden määrä ovat vain suuntaa-antavia, koska en yleensä niitä mittaile. Maistele ja varmista, että ainakin chiliä on tarpeeksi!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti