Tonnikalapaistos
- 300-500 g fusillipastaa
1 sipuli
öljyä paistamiseen
kurkumaa
juustokuminaa
chiliä
2 prk tonnikalahiutaleita vedessä
2 dl ruokakermaa
1 dl maitoa/vettä
1-2 dl juustoraastetta
suolaa
Keitä fusillipasta melkein kypsäksi runsaassa vedessä.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Silppua sipuli ja kuumenna öljy pannulla. Kuumenna öljyssä mausteita miedolla lämmöllä ja lisää sipuli, kuullota. Sekoita joukkoon tonnikala.
Voitele uunvuoka ja kaada pasta, tonnikala ja loput aineet vuokaan. Sekoita tasaiseksi ja paista uunin keskitasolla n. 30 minuutin ajan tai kunnes paistoksen pohjalla ei ole enää juurikaan nestettä.
Vinkkejä:
-Jos haluat oikein kunnon lohturuokaa, voit vielä paistamisen loppuvaiheissa lisätä paistoksen päälle kerroksen juustoraastetta ja antaa sulaa.
1 kommentti :
namnam, oli pakko kokeilla tätä heti ja hyvää on ! tosin käytin vähän erilaisia mausteita (mm. sweet&sour-kastiketta, se sopii mun mielestä niin hyvin tonnikalan kanssa) ja lisäsin sekaan tomaattimurskan ja tuorejuuston jämät. helppoo ja herkkua :)
Lähetä kommentti