torstai 8. lokakuuta 2009

Pekonipasta

Tässä tulee luotettavaksi havaittu pikaruokaohje, jota olen testannut muun muassa yömyöhään. Itse en muuten ymmärrä, miten kukaan voi lisätä pekonipastakastikkeeseen vielä ruokakermaa.

Pekonipasta

    1 sipuli
    2 valkosipulinkynttä
    1 pkt pekonia
    1 rasia kirsikkatomaatteja
    1 rasia tuoretta rucolaa
    1/2 dl parmesanjuustoa raastettuna
    mustapippuria
    suolaa
    (tilkka balsamicoa)

    250 g tuorepastaa


Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet, puolita pekoniviipaleet. Paista sipleita pannulla mielellään ilman öljya, ja kun sipulit ovat kuultavia, lisää pekonit. Paista jälleen hetken aikaa ja halkaise sillä välin kirsikkatomaatit sekä huuhtele rucola. Lisää molemmat pannulle ja anna rucolan painua kasaan. Lisää juusto, mausta ja tarjoa tuorepastan kanssa.

Vinkkejä:
-Voit käyttää pekonin sijasta myös italialaista ilmakuivattua kinkkua, prosciuttoa, mutta sitä ei tarvitse paistaa pekonin tapaan kypsäksi.

2 kommenttia :

Noora kirjoitti...

Oi ettää, tätä minä haluan!! :) Ihanaa...

anskusiili kirjoitti...

Voi että, nälkäisenä ei kannata selailla ruokablogeja. : D