Pekonipasta
- 1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 rasia tuoretta rucolaa
1/2 dl parmesanjuustoa raastettuna
mustapippuria
suolaa
(tilkka balsamicoa)
250 g tuorepastaa
Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet, puolita pekoniviipaleet. Paista sipleita pannulla mielellään ilman öljya, ja kun sipulit ovat kuultavia, lisää pekonit. Paista jälleen hetken aikaa ja halkaise sillä välin kirsikkatomaatit sekä huuhtele rucola. Lisää molemmat pannulle ja anna rucolan painua kasaan. Lisää juusto, mausta ja tarjoa tuorepastan kanssa.
Vinkkejä:
-Voit käyttää pekonin sijasta myös italialaista ilmakuivattua kinkkua, prosciuttoa, mutta sitä ei tarvitse paistaa pekonin tapaan kypsäksi.
2 kommenttia :
Oi ettää, tätä minä haluan!! :) Ihanaa...
Voi että, nälkäisenä ei kannata selailla ruokablogeja. : D
Lähetä kommentti