Mezzalunat
- 8 vehnätortillalettua
öljyä (e-v-o-o:ta) paistamiseen
n. 3 tomaattia
2 palloa mozzarellaa
mustapippuria
suolaa
tuoretta basilikaa
Pilko tomaatit ja mozzarellat ohuiksi viipaleiksi.
Lämmitä pannulla öljy ja laita yksi tortillalevy kerrallaan paistumaan. Kun alapinta on ruskea, käännä lettu toisin päin. Lisää mozzarella ja tomaatti letun päälle, mutta vain toiselle puolikkaalle. Ripottele täytteiden päälle mustapippuria, suolaa ja tuoretta basilikaa ja käännä toinen puoli tortillaletusta täytteiden päälle. Paista vähän aikaa ja käännä vielä toisin päin, kunnes viimeisinkin pinta on ruskistunut.
Paista samalla tavalla loputkin mezzalunat.
Vinkkejä:
-Älä pidä levyä kauhean kuumalla, sillä tortillaletut palavat todella helposti. Muista myös lisätä välillä öljyä pannulle paistamisien välissä, jotta kaikkien lettujen pinnasta tulisi rapea.
-Nauti mezzalunat melkein heti paistamisen jälkeen äläkä pinoa niitä lautaselle, jotta letut pysyisivät rapeina.
3 kommenttia :
Rachel Ray ajaa mut hulluuden partaalle, mutta nää näyttää nannalta! Täytyy testata :)
Rachel Rayn ruoat on kiinnostavia, mutta tv-kokkina se on ärsyttävä...Pitäis saada kaikki ne reseptit johonkin Rachel Ray-vapaalle alueelle ;).
Mari:
Kannattaa, kyllä se Rachel osaa ruokajutut. : ) Pitäisi vain suunsa kiinni!
IreneKin:
Niinpä, tai sitten voisi katsoa sen ohjelmaa äänettömällä. Paitsi että se ilmeilykin raivostuttaa!
Lähetä kommentti