lauantai 25. heinäkuuta 2009

Mustikkarahka

Kävin kykkimässä metsässä, ja puolentoista tunnin jälkeen saalis oli vain vajaan litran. Päätin tehdä puolikkaasta satsista rahkaa ja toisesta puolikkaasta ehkä jotakin piirakan tapaista, mutta tässä tulee rahka!

Mustikkarahka

    3 dl mustikoita
    2 rkl vaahterasiirappia
    1 prk maitorahkaa (0,2 % rasvaa)
    1 prk Flora vanilla -kastiketta (12% rasvaa)
    2 tl vaniljasokeria


Sekoita vaahterasiirappi mustikoihin ja laita jääkaappiin marinoitumaan puoleksi tunniksi.
Vaahdota Flora vanilla ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta vaniljasokerilla ja kääntele joukkoon marinoituneet mustikat. Ripottele vielä pinnalle pari mustikkaa ja nauti!

Vinkkejä:
-Vaahterasiirapin voi jättää pois, jos ei ole sen ystävä, mutta silloin lisäisin hieman tavallista sokeria.


Marinoitumaan lähdössä

Ei kommentteja :