Valkosuklaamakeiset
- 1 muna
1 1/2 dl tomusokeria
150 g kookosrasvaa
175 g valkosuklaata
3 dl riisimuroja
pieniä konvehtivuokia
Sulata kookosrasva ja valkosuklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä haaleaksi.
Vatkaa kananmuna ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon haalea suklaa-kookosrasvaseos. Sekoita joukkoon myös riisimurot ja jaa seos vuokiin.
Anna jähmettyä kylmässä n. yön yli.
Vinkkejä:
-Nameja tulee tällä ohjeella todella paljon, joten puolitin itse määrän. Taikinaa oli siltikin niin paljon, ettei yksi paketillinen Brunon värillisiä kovehtivuokia riittänyt, joten kannattaa ostaa kaksi pakettia.
-Anna ehdottomasti suklaaseoksen jäähtyä, koska muuten munaan sekoittuessaan se tekee taikinasta kokkareista.
-Valkosuklaan sijasta voit käyttää maito- ja tummaa suklaata - tai vaikka kaikkia!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti