tag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post8516490245451624262..comments2024-01-23T10:36:46.597+02:00Comments on Lunni leipoo: Suklaakerroskakkuanskusiilihttp://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-59585191742115077312012-11-23T10:42:14.425+02:002012-11-23T10:42:14.425+02:00Voi että näyttää niin hyvältä, nam!:)Voi että näyttää niin hyvältä, nam!:)Siiri Stiinahttps://www.blogger.com/profile/08775399777505245696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-88510550441757174092012-11-19T21:27:35.285+02:002012-11-19T21:27:35.285+02:00Hyvältä näyttää! :)Hyvältä näyttää! :)Ansku / Yummy Bakerhttps://www.blogger.com/profile/01603360170372633759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-6109856322573215092012-11-13T07:41:34.692+02:002012-11-13T07:41:34.692+02:00Tätä on kyllä pakko kokeilla mahd. pian!Tätä on kyllä pakko kokeilla mahd. pian!Monahttps://www.blogger.com/profile/05854885121822499298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-34140211565278240882012-11-12T22:05:10.443+02:002012-11-12T22:05:10.443+02:00Anonyymi: Tosi hyvä pointti, kiitos siitä! Kysyin ...Anonyymi: Tosi hyvä pointti, kiitos siitä! Kysyin yhdeltä netti-ihmiseltä mielipidettä, ja hän oli samaa mieltä sinun kanssasi. Taidan jatkossa laittaa kuvan alkuun. : )<br /><br />Hovkonditorn: Hyvää oli!<br /><br />Vilkku: Noo, hieno ainakin toiselta puolelta. ; ) Kuulostaapa ihanalta.<br /><br />Anonyymi: Sen kun jättää vanilja-aromin vain pois, tai sitten sen voi korvata vaniljasokerilla. Kahvia tulee paljon, mutta se ei paistetussa taikinassa maistu ollenkaan. Kahvi vain syventää suklaan makua, joten en suosittele jättämään pois. Ehkä laimentamaan vedellä/maidolla, jos pelkää että kahvi maistuu läpi.anskusiilihttps://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-80972722304487732912012-11-12T21:56:06.237+02:002012-11-12T21:56:06.237+02:00voiko vanilja-aromin jättää kokonaan pois? entä ku...voiko vanilja-aromin jättää kokonaan pois? entä kuinka paljon kakku maistuu kahville kun sitä on kuitenkin noin paljon? voiko siitä jättää osan pois/korvata jollain?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-25813601401223124142012-11-11T13:18:15.115+02:002012-11-11T13:18:15.115+02:00oh hieno kakku! olen tehnyt samantapaista, mutta v...oh hieno kakku! olen tehnyt samantapaista, mutta valkosukaa-vadelma täytteellä ja hyvää oli :-)<br /><br />http://siivujaonnesta.blogspot.comVilkkuhttps://www.blogger.com/profile/01942824837686291412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-88171087638753585592012-11-11T11:26:56.307+02:002012-11-11T11:26:56.307+02:00Todella hyvän näköinen kakku ja varmasti hyvä!Todella hyvän näköinen kakku ja varmasti hyvä!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-19380026310722422642012-11-11T11:05:00.036+02:002012-11-11T11:05:00.036+02:00Mukavan näköinen överi :) Jos saa ehdottaa blogill...Mukavan näköinen överi :) Jos saa ehdottaa blogille parannuksia niin olisi kiva että kuva tulisi ensimmäisenä, eikä viimeisenä. Helpompi selata ohjeita kun hahmottaa heti mistä on kyse.Anonymousnoreply@blogger.com