tag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post7486496408504892565..comments2024-01-23T10:36:46.597+02:00Comments on Lunni leipoo: Lusikkaleivätanskusiilihttp://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-50628778405950908442012-01-08T19:53:32.247+02:002012-01-08T19:53:32.247+02:00Mikä ihana blogi! Mun mielestä rasva kyllä pitää e...Mikä ihana blogi! Mun mielestä rasva kyllä pitää ehdottomasti ruskistaa, silloin lusikkaleipiin tulee ihana kinuskinen maku. Lusikkaleipiä syön ja teen kerran vuodessa, jouluksi. Mun ikioma traditio.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-69436106084474488122010-04-09T20:37:14.302+03:002010-04-09T20:37:14.302+03:00Anonyymi: Omat keksini ovat olleet jotenkin liian ...Anonyymi: Omat keksini ovat olleet jotenkin liian kiinteitä aina, eli ehkä jauhoja on ollut väärä määrä. Tuossapa tuli jo hyviä vinkkejä! Itse en ole koskaan myöskään tajunnut ottaa vaahtoja pois rasvasta. Kiitoksia paljon hyödyllisestä kommentista! : )<br /><br />Eeva: Onpa hauskaa! Mummolamaista nimenomaan, jotenkin sellaiset tuntuvat aina viehättävän minua enemmän kuin kaikki trendikkäät herkut...anskusiilihttps://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-57418500563891162912010-04-09T11:20:13.116+03:002010-04-09T11:20:13.116+03:00Mun on pitänyt jo pieni ikuisuus tehdä lusikkaleip...Mun on pitänyt jo pieni ikuisuus tehdä lusikkaleipiä! Suorastaan haaveilen niistä, niissä on jotain niin mielettömän nostalgista ja retroa ja mummolamaista :D Tämä oli taas osoitus siitä, että meillä on keittiöasioissa telepaattinen yhteys :DEevahttps://www.blogger.com/profile/06482934877971156004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-78993154537979156462010-04-08T12:23:00.843+03:002010-04-08T12:23:00.843+03:00Liisa-mummu teki maailman parhaita lusikkeleipiä j...Liisa-mummu teki maailman parhaita lusikkeleipiä ja olen kauan yrittänyt jäljitellä niitä... Kerran liippasi aika läheltä. Salaisuus on mielestäni oikeanlaisessa taikinassa, joka pitää tehdä osittain tuntumalla. Jauhot kun tuppaavan käyttäytymään eri tavoin joka kerta. Taikinan pitää olla mahdollisimman kuivaa, mutta vielä käsiteltävissä. <br />Minusta myöskin rasvan keittäminen hieman tummemmaksi auttaa! Ja vaahto pitää siivilöidä pois.Anonymousnoreply@blogger.com