tag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post2873315436768287674..comments2024-01-23T10:36:46.597+02:00Comments on Lunni leipoo: Bagelitanskusiilihttp://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-51345477741544696472014-09-26T23:00:26.804+03:002014-09-26T23:00:26.804+03:00Anonyymi: Hehe, tuohon kermajuusto-sanaan viittasi...Anonyymi: Hehe, tuohon kermajuusto-sanaan viittasin. Bagelit tarjotaan tuorejuuston kanssa, ja tuorejuusto on englanniksi cream cheese. Kääntäjä on sitten tainnut suoraan suomentaa sen kermajuustoksi. Sori, oon vähän tällainen kieli-ihminen ja tartun pieniin asioihin. :Danskusiilihttps://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-18485218578373175372014-09-26T16:10:02.023+03:002014-09-26T16:10:02.023+03:00...mua nyt jäi häiritsemään tuo loppu, mitä siinä ......mua nyt jäi häiritsemään tuo loppu, mitä siinä sitten pitäisi lukea? :D En ole siis alkuperäistä tekstiä nähnyt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-42044407987321002192014-07-24T10:03:31.992+03:002014-07-24T10:03:31.992+03:00Jonna Riikka: Bageleiden testaaminen kannattaa tos...Jonna Riikka: Bageleiden testaaminen kannattaa tosiaan ajoittaa lomalle tai vapaapäivälle... : ) Pitääpäs itsekin tarkastaa tuo Maku-lehden ohje! anskusiilihttps://www.blogger.com/profile/08015635432886948181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3641851630375001501.post-86268301112757533752014-07-24T07:35:14.047+03:002014-07-24T07:35:14.047+03:00Mulla on ollut sama mietintä koskien bageleita. Ei...Mulla on ollut sama mietintä koskien bageleita. Ei houkuttanut ajatus vedestä ja paistamisesta. Näin kuitenkin Maku-lehdessä niin helpolta kuulostavan ohjeen, että päätin kokeilla. Kokeilua en ole vieläkään tehnyt, mutta ehkä lomalla sitten :) Nämä sinun näyttävät herkullisilta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13405567271836135470noreply@blogger.com